Καλιφόρνια: Πυροβολισμοί στα κεντρικά της YouTube – Πληροφορίες για τραυματίες

Συναγερμός σήμανε στα κεντρικά γραφεία του YouTube στο Σαν Μπρούνο της Καλιφόρνια, έπειτα από αναφορές για πυροβολισμούς από ένοπλο..

«Άκουσα πυροβολισμούς και είδα κόσμο να τρέχει, ενώ βρισκόμουν στο γραφείο μου», ανέφερε στο Twitter ένας εκ των εργαζομένων, ωστόσο ο ίδιος και συνάδελφοί του δεν είχαν μέχρι εκείνη τη στιγμή εκκενώσει το κτίριο. Λίγο αργότερα ανέφερε ότι βρίσκονταν εκτός κτιρίου και ασφαλείς.

Η αστυνομία του Σαν Μπρούνο επιβεβαίωσε στη συνέχεια μέσω Twitter ότι ερευνά περιστατικό με ένοπλο, συστήνοντας στους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις με πέντε τραυματίες, ενώ ο εκπρόσωπος του γενικού νοσοκομείου Σαν Φρανσίσκο ανέφερε στο NBC ότι έχουν μεταφερθεί εκεί άτομα εξαιτίας του συμβάντος.

 

Μάλιστα, αυτόπτες δημοσίευσαν φωτογραφίες με εργαζόμενους να βγαίνουν από το κτίριο έχοντας τα χέρια στο κεφάλι τους.

Ο σερίφης της κομητείας του Σαν Ματέο, αλλά και η τοπική αστυνομία βρίσκονται επί ποδός και έχουν σπεύσει στο σημείο, ερευνώντας την υπόθεση, ενώ έχουν δώσει εντολή στους πολίτες να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Στα κεντρικά της εταιρείας η οποία ανήκει στην Google εργάζονται περίπου 800 υπάλληλοι. H Google Communications ανακοίνωσε, ότι συνεργάζεται με τις αρχές και θα παράσχει περισσότερες πληροφορίες όταν αυτό καταστεί εφικτό.

ΚΟΣΜΟΣ, ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, YOUTUBE


saddasdiethniArray ( [0] => youtube [1] => kalifornia [2] => pirovolismoi )