Θεσσαλονίκη: Μηνυτήρια αναφορά για το νερό υπέβαλλε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο 

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου ώστε να εντοπιστούν και να καταλογιστούν οι ευθύνες για τη διακοπή της υδροδότησης υπέβαλε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Το Ε.Ε.Θ. παράλληλα ζητά από την ΕΥΑΘ να προχωρήσει σε εκπτώσεις, τουλάχιστον 10% προς τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις επιπτώσεις της βλάβης.

Όπως εξήγησε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης, μιλώντας στη σημερινή συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής του Ε.Ε.Θ., «αυτό που συνέβη ήταν άδικο για χιλιάδες συναδέλφους μας, που υποχρεώθηκαν σε μεγάλα έξοδα χωρίς οι ίδιοι να φταίνε. Πρέπει να βρεθούν όσοι ευθύνονται και να τους καταλογιστούν οι ευθύνες. Παράλληλα, η ΕΥΑΘ, που είναι και η υπεύθυνη για την υδροδότηση της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να αναλάβει μέρος της ζημίας που προκάλεσε σε επαγγελματίες και καταστηματάρχες. Για το λόγο αυτό απηύθυνα επιστολή στον κ. Κρεστενίτη με την οποία του ζητώ να αποφασίσει έκπτωση τουλάχιστον 10% στον επόμενο λογαριασμό για όλους τους επαγγελματίες», τόνισε ο κ. Ζορπίδης.

Στην ίδια συνεδρίαση έγινε αποτίμηση του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας, με τα μέλη του οργάνου να τονίζουν ότι δυστυχώς καμία από τις θέσεις του ΕΕΘ δεν συμπεριλήφθηκε στα σημεία τα οποία συζητήθηκαν από τον πρωθυπουργό ή κάποιον υπουργό.

Τέλος, η Διοικητική Επιτροπή του ΕΕΘ αποφάσισε να διαθέσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς στη μνήμη του Παναγιώτη Παπαδόπουλου, το ποσό των 3.000 ευρώ.

  • Τα μέλη της Δ.Ε. θα γίνουν δεκτά αύριο Μ. Τετάρτη στις 3.30 μ.μ. από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.
ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΜΗΝΥΣΗ, ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


saddasergasiaka-ypallilwn-otaArray ( [0] => diakopi-nerou [1] => epangelmatiko-epimelitirio-thessalonikis [2] => minisi )