Έναρξη εγγραφών στο νέο τμήμα του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου

Ξεκινούν οι εγγραφές για τον Α΄ Κύκλο Μαθημάτων του νέου τμήματος του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας, με θέμα: «Η τέχνη της επικοινωνίας στις προσωπικές & επαγγελματικές σχέσεις».

Οι επιτυχημένοι άνθρωποι γνωρίζουν πώς να επικοινωνούν καλά και έχουν διαθέσει πολύ χρόνο για να βελτιώσουν αυτή την ικανότητα. Η καλή επικοινωνία είναι εξίσου σημαντική τόσο στις ερωτικές και φιλικές, όσο και τις επιχειρηματικές σχέσεις.
Οι συμμετέχοντες στον παραπάνω κύκλο μαθημάτων θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν, από τους πλέον ειδικούς και καταξιωμένους εισηγητές, την τέχνη της επικοινωνίας, και πως να την εφαρμόζουν αποτελεσματικά.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 16 Απριλίου, ενώ τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα (Δευτέρα ή Τετάρτη) ώρες 18:00 έως 20:30, και θα ολοκληρωθούν σε 8 εβδομαδιαίες εισηγήσεις, στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης», του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, (είσοδος από την Σόλωνος).

Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας, είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.alp.gr , ή τηλεφωνικά, στα τηλ:2821501060 & 6936004242

Σημειώνεται ότι με την ολοκλήρωση του κύκλου μαθημάτων οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης το οποίο προσμετρά ως επιμόρφωση.
Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, λειτουργεί Πανελλαδικά υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΕΝΑΡΞΗ, ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ, ΑΝΟΙΧΤΟ, ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΛΑΙΚΟ


saddasdimoiArray ( [0] => anoixto [1] => engrafon [2] => enarxi [3] => leko [4] => neo-tmima [5] => panepistimio )