ΑΣΕΠ-3Κ/2018-Προσωρινοί πίνακες: Οδηγίες για το σωστό διάβασμά τους

Απαντήσεις στα εκατοντάδες ερωτήματα αναγνωστών σε σχέση με τους προσωρινούς πίνακες διοριστέων που ανακοινώθηκαν χθες από το ΑΣΕΠ  για τους ΥΕ και ΔΕ της προκήρυξης-μαμούθ 3Κ/2018 δίνει η aftodioikisi.gr. Συγκεκριμένα, στο βασικό ερώτημα: «Δεν είμαι ούτε στους πίνακες διοριστέων ούτε απορριπτέων», η απάντηση είναι ότι ο υποψήφιος θα βρει το όνομά του στους πίνακες κατάταξης που αφορούν:

-Τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ και ΓΕΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ή τις ειδικές κατηγορίες με ή χωρίς εμπειρία για τους ΥΕ.

-Τα ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ για τους ΔΕ. Πρόκειται για ένα μεγάλο αρχείο που πρέπει να κατεβάσει κανείς στον υπολογιστή του.

Πάντως, από τη στιγμή που το όνομα του υποψηφίου δεν βρίσκεται στους πίνακες των διοριστέων σημαίνει ότι δεν είναι στους προσωρινούς πίνακες επιτυχόντων και, άρα, θα πρέπει να δει στους υπόλοιπους πίνακες τη σειρά κατάταξης του, ώστε να διερευνήσει τις πιθανότητες διορισμού του όταν ανακοινωθούν οι οριστικοί πίνακες. Είναι σαφές ότι όσο πιο ψηλά βρίσκεται στους πίνακες κατάταξης τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να διοριστεί με τους οριστικούς πίνακες.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ, ΟΝΟΜΑ, ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΙ, ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ


saddasproslipseisArray ( [0] => aporripteoi [1] => dioristeoi [2] => onoma [3] => prosorinoi-pinakes )